keyvisualWelkom
Even voorstellen
Workshop Mediteren
Workshop Inner Force
Intuïtieve Coaching
Aquarius Healing
Reiki
Facebook
Contact & Tarieven

Inner Force

Workshop Mediteren

 

In de workshops "Maak kennis met Mediteren"  komen een aantal verschillende vormen van mediteren aan de orde en kun je ervaren welke manier van mediteren het beste bij jou past. 

De workshops zijn bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met mediteren en op een leuke ongedwingen manier hiermee willen kennismaken. 

Er zijn vele vormen en manieren van meditatie want meditatie is een techniek om af te stemmen op je innerlijke rust en om om te kunnen gaan met stress en spanningen maar vooral om in contact met jezelf te komen. Dit kan op verschillende manieren, voor de een is dat in stilte in een kleermakerszit en voor de ander zittend op een stoel, staand, liggend of dansend, luisterend naar een stem, geluid of met een mantra

Er zijn 2 workshops waar je kunt kennismaken met een aantal vormen van meditatie en waar je kunt ervaren wat voor jou een fijne manier van mediteren is. De workshops worden gedaan in kleine groepjes en zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, de kosten zijn € 45,- per persoon.

 

Maak kennis met mediteren, Workshop 1                        

- Geleide meditatie

- Ademhalings meditatie                   

- Meditatie met affirmaties                        

- Meditatie chakra sounds  

 

Maak kennis met mediteren, Workshop 2

 

- Mediteren met mantra's

 

- Stilte meditatie 

 

- Kundalini Osho meditatie

 

Een aantal keer per jaar bied ik de workshops aan.                                                      Binnenkort komt er meer informatie over de data. 

Schrijf je in via het contactformulier en vermelt hierop ook de datum van je voorkeur.

Als jezelf een groepje hebt van 3 of 4 personen kunnen we buiten de gepande data om ook hiervoor een datum van jullie voorkeur afstemmen (niet op zaterdag of zondag).

 

 

 

Top