keyvisualWelkom
Even voorstellen
Workshop Mediteren
Workshop Inner Force
Intuïtieve Coaching
Reiki
Facebook
Contact & Tarieven

Inner Force

Facebook

 

Facebook Pagina Nilas

Op facebook heb ik een pagina Nilas waar ik elke dag een overdenking plaats om mensen te inspireren en bezinning te geven. 
Als ik een mooie tekst zie dan zoek ik daarbij een beeld wat voor mij de emotie van de woorden weergeeft. Door dit te doen wordt mijn hoofd met mijn hart verbonden.

 

Facebook Pagina Inner Force

Daarnaast beheer ik ook de pagina Inner Force.

Als je de pagina gaat volgen blijf je op de hoogte van de workshops. 

Van april tot en met augustus 2017 heb ik elke week een van de “ITYs" van Swami Saraswati posten. Alle woorden eindigen met ity: Serenity, Regularity, Absence of Vanity, Sincerity, Simplicity, Veracity, Equanimity, Fixity, Non-irritability, Adaptability, Humility, Tenacity, Integrity, Nobility, Magnanimity, Charity, Generosity, Purity. Je kunt de 18 ity’s gebruiken om meer inzicht te krijgen in je leven, door even afstand te nemen en als het ware door een ity-bril naar de werkelijkheid te kijken. De bedoeling is om de ity’s een voor een te doorlopen. De hele week sta je dagelijks stil bij het onderwerp. Door je eigen leven als illustratie te gebruiken, krijg je gaandeweg meer inzicht - in het leven én in jezelf. Sri Swami Sivananda is de schrijver en componist van ‘Het lied van de 18 ity’s’. Als je dit dagelijks oefent, zo beloofde Sivananda, ‘Dan aanschouw je de Eenheid in de Verscheidenheid.’ Ik ben geinspireerd door de ITY’s door het lezen van een artikel  in het tijdschrift Happinez, no 3, 2014.

 

 

 

Nilas

ik kijk om me heen en zie een prachtig landschap

tegelijkertijd voel ik de ijskoude wind langs mijn gezicht

ik kijk om me heen overal zie ik nilas:

ijs waar overheen gelopen kan worden

maar waar je, als je stil blijft staan, doorheen zakt

het maakt niet uit waar ik sta

wil ik verder met mijn leven dan kan ik maar één ding doen

 ik moet in beweging blijven

  .

Top