keyvisualWelkom
Even voorstellen
Workshop Mediteren
Workshop Inner Force
Intuïtieve Coaching
Reiki
Facebook
Contact & Tarieven

Inner Force

Aquarius Angels® Healing

Aquarius Angels® Healing 

Er zijn in de loop der tijd veel verschillende soorten healingen ontstaan en elke vorm helpt mensen in hun eigen fysieke en spirituele ontwikkeling. Deze healingen, zoals bijvoorbeeld Reiki, hebben zo hun eigen energie (trillingsfrequentie) waarop ze werken.

In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een nieuwe vorm van healing te werken, de Aquarius Angels® werken via de Aquarius Angels® Healers om jou te helpen op je pad.  

Een Aquarius Angels® Healing is een mooie healing voor mensen die een klacht hebben met een duidelijk karmische achtergrond zoals o.a. chronische pijn/aandoeningen, obsessies, eetstoornissen, fobieën etc., bij acute klachten, of als je hulp wilt hebben bij de te nemen volgende stappen op je pad.

Bij de Aquarius Angels® Healing mag het oude principe van het moeten doorleven om te helen losgelaten worden. Ook eerst het oude weg moeten halen voor er nieuwe energie in kan om te helen is achterhaald. De heling van de Aquarius Angels® is volledig gericht op het verhogen van de trillingfrequentie van mensen en het in contact brengen met de Bron.

 

Behandeling

Een Aquarius Angels® Healing zal bestaan uit het vooraf bepalen van het doel van de sessie en vervolgens het heel licht aanraken van de vingertoppen op 11 aandachtspunten op het lichaam. Deze aandachtspunten zal ik vooraf met je bespreken zodat je weet waar je aangeraakt wordt en dat je jezelf dus volledig kunt ontspannen en de healing gewoon ‘binnen’ mag laten komen, toe mag staan wat er gebeurt. De energie van de Aquarius Angels® is heel subtiel, maar het kan zijn dat je op sommige aandachtspunten meer reageert, het is zelfs mogelijk dat je tot een dag na de sessie nog die punten kunt voelen. De Aquarius Angels® verbinden 11 chakra's met verschillende aandachtpunten op ons lichaam zodat op het hoge trillings niveau een healing plaats vindt op het gebied van: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en karma. Een behandeling duurt ongeveer een 30 minuten.

Na de sessie ontvang je een flesje met Lastral, tijdens de sessie zal ik het water wat in het flesje zit in dezelfde trillingsfrequentie brengen. Van de Lastral neem je 4 weken lang 4 druppels als nazorg van de Aquarius Angels® Healing.

Wil je een afspraak maken kijk dan bij Contact & Tarieven.

 

 

 

 

 

Top